Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'forum regels voor de mensen die het ZOUDEN MOETEN weten, maaaar....' (ID 3076).
De reply is geschreven door Sven the man (UserID 2) op 4-3-02?16:40.

Quote:
Originally posted by: Zeta-boy?

Ok ik moet toegeven dat ik die replie niet alleen getiept had vanwege forum redenen. Ik ken Broske en Sven ook persoonlijk en het feit dat ze de laatste tijd soms behoorlijk triest doen telt ook mee. Ik vind het nogal triest dat ze me hier aanvallen en dat niet persoonlijk durven. Ze hebben alle tijd gehad, maar nee dan zeggen ze niks. Ik ben nu eenmaal moderator en moet dingen doen die niet altijd even leuk zijn, maar so what! Ik heb er voor gekozen. Maar via internet commentaar geven op mij en dan niet eens mijn normale naam of forumnaam gebruiken vind ik gewoon te ver gaan. Het kan gewoon heel simpel zijn. Je houdt je aan de zeer simpele regeltjes die er gemaakt zijn en er is niks aan de hand. Anders moet ik, het had ook gerust Jordi kunnen wezen, ingrijpen. Zo simpel is het.

jonge waar heb jij het nou weer over... ten eerste heet jij vur bekant half roosendaal beev, en denk nou nie dat dit via het forum wor gezegt omdat ik da in het echt nie durf ofzo, tis toch logisch dat ik er een topic over openen alssik mijn mening ff kwijt wil. Ik bedoel, ik tjek ff het forum en wa zie ik... die bepaalde topic... dan ga ik echt nie een keer w88 tot da ik jou weer es zie om er dan wa over te zegge maar ik open er gewoon ff een topic over, ut gaat toch over het forum...

ut valt mij trouwens op dagge pas in je laatste reply iets zegt over het geen waar mijn verhaal nou eigenlijk om draaide, in de eerste replies snapte je volges mij nie eens waar het om ging. Namelijk dat zo'n topic met zo'n slotje erop die boven aan blijft staan veel irritanter is dan die paar keer mzzl ofzo die iemand er toevallig 8er zet... terwijl ut toch jou taak is om ervoor te zorgen dat er zo min mogelijk irritante dingen opt forum zijn (neej ge hoef me nie gelijk te bannen, das weer iets te letterlijk )


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved