Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'forum regels voor de mensen die het ZOUDEN MOETEN weten, maaaar....' (ID 3076).
De reply is geschreven door Nick (UserID 1) op 3-3-02?10:55.

Ik ben paar daagjes niet online geweest (door drukte op school, disco's enzo ). Maar (uiteraard) ben ik het eens met Dave en wat hij zegt is dus iets waar iedereen zich wel aan moet houden.

Ik heb een paar keer gelezen: wat maakt het uit dat je 'mazzel' of 'later' onder je post zegt?
Ik citeer uit de regels:
Quote:
Een reply hoeft niet te worden afgesloten met: "mazzel", of "later", o.i.d.
Dit is volstrekt overbodig en neemt alleen maar ruimte in.

Dus:
-het is overbodig (mazzel zeggen, terwijl je 10 minuten later weer reageert. Hmm dan ben je niet echt weg geweest, dus mazzel was niet nodig. En dan WAAROM zou je het zeggen? Het is toch geen afscheid? Je geeft je reactie, je bent klaar en je klikt op post. Dus daar is geen mazzel bij nodig. Geef me eens 1 reden waarom dat zou moeten).
-Het neemt ruimte in. Nou is dat iets waar je over kan discussieren, want significant gezien maakt het geen flikker uit op de database grootte. Maar aangezien het toch overbodig is, is het wel een extra argument om te zeggen dat het (database) ruimte in neemt. Tevens is het extra scrollen. Ook dit kan worden afgewens als nutteloos argument maar het speelt wel mee.


Nu heeft Dave in die topic over de herinnering aan de regels NIET alleen iets gezegt over dat mazzel en later. Het ging over de regels in zijn totaliteit. Ik denk dat veel mensen de regels nog steeds niet hebben gelezen, aangezien ik nog steeds dingen tegenkom die volgens de regels niet kunnen.
-Zo worden nog steeds sales topics op main geopend.
-Zo hebben topics nog steeds vaak een onduidelijke topictitel (dat is later voor de search heel lastig terug te vinden)
-Zo worden nog steeds 2 (en soms 3 of 4) replies van dezelfde persoon achter elkaar gegeven. Dat is niet erg als je je topic omhoog wil halen (binnen de perken) maar voor de rest moet je gewoon editen. Dat is toch niet teveel gevraagt? Tis opzich net zoveel werk...

En verder: De moderators zijn hier niet om de boeman uit te hangen. Maar puur om het forum een beetje netjes te houden. Dat is hun taak en dat doen ze goed (denk ik).
Je kunt het daar best niet mee eens zijn, maar onderbouw je kritiek dan ff, en zeg niet alleen: "zeur niet zo".


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved