Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'forum regels voor de mensen die het ZOUDEN MOETEN weten, maaaar....' (ID 3076).
De reply is geschreven door Zeta-boy (UserID 14) op 2-3-02?20:54.

Quote:
Originally posted by: Broske?

ja...das echt irritant dat die dikke vette topic nou bovenaan bleft staan....dus beev...nie zo zeike over een keertje mzzl of houdoe ofzo onder een reply en gooi da lompe topic weg aub

Houdoe en bedankt holee holee!!


Het gaat er niet om dat het een KEERTJE gebeurd. Maar het gebeurt heel vaak. Ik ben dus ontiegelijk veel tijd kwijt aan het netjes houden van dit forum. Er zijn regels opgesteld voor dit forum. Aan die regels dienen gehouden te worden.

FF een ander voorbeeltje: Je rijdt op je brommer die een maximale snelheid heeft van 50 km/h. Is dus al te hard voor de politie, maar die denkt 'Ja wat maakt het uit, het is maar 5 km/h harder dan dat is toegestaan.' De volgende keer komen ze je tegen en je rijdt 70 km/h. De politie denkt dan weer 'Ach wat maakt het uit, het is maar 25 km/h harder als dat is toegestaan.' Zo gaat het dus veel verder en op een gegeven moment rijd je dus 120 km/h en de politie vindt het nog steeds niet erg. De regels vervagen dus omdat niemand zich eraan houdt.

Ik ben Moderator van dit forum, dus ik moet erop toe zien dat de regels worden nageleefd. En die topic gaat dus niet weg totdat iedereen weet wat de regels zijn. Ze zijn niet moeilijk, ze belemmeren voorderest de gezelligheid ook niet op dit forum, zoals je zei op msn. En wat mij betreft gaat er maar 1 topic weg en dat is deze. Jammer dat jullie zo triest doen. Ik had wel wat volwassener gedrag van julie verwacht. Oja denk nou niet lollig te zijn door Houdoe en bedankt neer te zetten, want dat is het niet.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved