Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Dure verzekering of toch maar oldtimerframe?' (ID 20122).
De reply is geschreven door Teunmenator (UserID 1651) op 2-7-2004 12:32.

Er zijn idd nog verzekeraars die verschil maken tussen sckalen en niet. Daar ben je dus bijna altijd goedkoper uit. Ik heb hem nou ergens verzekerd (kweet zo de naam niet meer). Ik heb hem verzekerd als oldtimer, als enige brommer de brommer moet 25 jaar oud zijn. Hij gaat per augustus in omdat ik nog op krukke loop en ik ben dan 60 euro kwijt

ik heb dus een DT ikke daar bellen en toen kwam de vraag:
- uit welke bouwjaar is de brommer?
Nou dat is dus net het probleem dat weet ik dus niet, ik verwacht dat het ouders is dan 25 jaarr. Ik gebruik hem eigenlijk alleen af en toe op een zondag en soms op maandag . Voor mij is het dus een oldtimer zeg maar...
- Dan is het gewoon een oldtimer verzekering ja bla bla bla bla



Nou weet ik wel heeeel zeker dat mijn DT niet zo oud is. Ik denk zelfs dat hij in 1 van de laatste jaren is gemaakt. Maargoed hij is verzekerd . Er zit wel een maximaal aantal kilometers aan verbonden per jaar maar dat controleren ze toch niet, doen ze dat wel dan rob ik me kmteller kabel eruit en zet ik er een digitale op die er dus ook gewoon af kan.

Ik heb geinformeerd of ik zo wel goed verzekerd ben. Je zou maar een ongeluk krijgen en dat ze dan beginnen te zeiken van dat is geen oldtimer. De verzekering kan zelf je frame-nummer natrekken. Als je dan zelf niet liegt over het bouwjaar dan kunnen ze je nix maken omdat zij zelf het frame nummer hebben geaccepteerd.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved