Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'beschermende kleding' (ID 19515).
De reply is geschreven door der deutscher (UserID 4067) op 12-6-2004 17:32.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Apriliars105

Ik reed net heel even in mijn zwembroek en een tshirtje naar de ABN-Amro om een accept-giro te posten en als ik geen lange broek + jas aan heb dan rij ik nooit boven de 50 km/u, want als ik met 90 of 100 val, dan heb ik een heel groot probleem, das natuurlijk bij 40/50 stuk minder

Ik zat een beetje te denken: Op de 1e nijmegen meeting was er een jongen met een zundapp (volgens mij een slome) en daarop zat een ventje met een motorbroek + motorlaarzen. Ik dacht toen: 'Wat een zielig figuur, kom op op een bropmmer??!' Maar eigenlijk is dat best verstandig (niet dat ik dat nu ga doen ofzo)

Wie van jullie rijdt er in de regel nooit in korte broek? Of legt zichzelf dan een maximum snelheid op? (of wie draagt er hier op de brommer een motorpak oid?)


da was steven op z'n blauwe zundapp. die gast draagt altijd van dat soort kleding. laatst heeft hij ook nog een leren broek aan. heeft 'm altijd aan als die maar 5 meter hoeft te rijde. die gast spoort nie zo. maar draag zelf wel altijd een lange broek en een motor jas (jas met schouder en elleboogbeschermers).


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved