Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Grrr mij krijg je niet gelicht :@:@:@' (ID 19077).
De reply is geschreven door Junkie XR (UserID 76) op 27-5-2004 16:21.

Gewoon niet zo druk maken, ik krijg nog 1400 euro van iemand. Zit er inmiddels een half jaar op te wachten. Ik kan me er niet eens meer zo druk om maken. Z'n hele leven zal die gast achter zich moeten kijken en besseffen dat als ie gevonden word ie toch echt wel ff een tijdje met 2 gebroken benen door het leven moet (minimaal). Niet dat ik zo gevaarlijk ben hoor, hahah. Maar de fout is dat ie nog een paar mensen heeft genaaid.

Waar jij mee te maken hebt is een knulletje die denkt op deze manier wel ff aan geld te kunnen komen. Waarschijnlijk goedkoop pre-paidje (06-14, T-mobile, vertrouw ik zowiezo al nooit ). Hij vergeet alleen dat je met een girorekening ook het een en ander kan.
Als ik een tip mag geven, ga daar gewoon een 's avonds langs. Eerst ff surveileren (dyslexia style, htf schrijf je dat ook alweer), kijken of er uberhaupt iemand thuis is en eventueel of er een jong Cita onderdelen "verkopend" pestventje rondloopt. Dan aanbellen, gewoon een paar vrienden mee en je niet te gauw af laten schepen, ga je echt wel geregeld krijgen hoor!

Gelul over gesprekken opnemen, vergeet het, dat is illigaal. Gesprek opnemen mag alleen na overeenstemming met je gesprekspartner daarover.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved