Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Gister gerace't tegen RS'je' (ID 2729).
De reply is geschreven door Steve_ZHC (UserID 426) op 27-1-02?12:39.

Quote:
Originally posted by: Maarten?

Die Gilera GSM's zijn ook vette dingen! Uiterlijk zijn ze gewoon superrr! Mooi frame, dikke voorvork, MEGA-achterveer en achterbrug met datzelfde voorvoegsel, banden zijn ook breeed! achterband is standaard 120! (Michelin)

Ik was laatst bij m'n brommerboer en die heeft daar een rollenbank staan, hij trok er 1,6 kW uit met een ongebegrensde GSM! Das toch wel leuk voor een originele brommer...

Waarom maakt Honda nou geen 50cc schakels meer?!?! :p :a




Gilera GSM heeft dan ook het beste blokje wat tegenwoordig onder schakelbrommers kan zitten: Derbi, krukas tot 125cc, zonder blok bij te werken cilinders tot 125cc, zeer soepele 6bak, sterk blok, ik ben echt een senda fan, jammer dat ze zo duur zijn, maar ach ja, schijt, ik koop wel een mooie dikke vette reedschoppende crossmotor zodra ik deze of volgende zomer m'n motorrijbewijs heb.

En in Frankrijk zag ik van de zomer volgens mij een Honda 50cc crosser achtig ding rijden, was vrij stil dus ?f het was een hele stille 125 ?f een 50cc'tje.

En onder een RS moet je 70cc gooien, op z'n minst, je kan natuurlijk ook een 125 blokje regelen, maar dan zit de ketting e.d. toch aan de andere kant ofsow?
Een RS met evo 70 onbewerkt haalt zo'n krappe 130 km p/u.
Wel heeft/had de neef van een kameraad van me een RS met een aangepast blok en evo 70, dat ding trek je mee op in z'n 2, wheelie natuurlijk, en top :n 160 KM P/U :n !!!!!!!
En een andere kameraad van mij heeft een RS met en 70, dat rijdt 115 ofsow.
En dan heb ik nog een kameraad met een Derbi GPR (vet kewl ding, Ui replica) met helemaal standaard alles, behalve de uitlaat, een Gianelli.
Raad de top eens? schrik niet, 110 ?chte kilometers!!!!!!!!!!!!!!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved