Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Wie kweekt er hier allemaal wiet?' (ID 12422).
De reply is geschreven door Dusk (UserID 3892) op 17-5-2004 22:32.

ga naar growshop, Klik Klik
En zoek de dichtsbijzijnde buij jou in de buurt,
Koop daar zaad of een stekje dat je makkelijk buiten kan kweken want dat is het makkelijkst te meten, Je hebt de vrouwtjes nodig, Het thc gehalte is ongeveer 3 keer hoger dan van mannetjes en die verdriedubbeling zit em in de toppen, Dus vrouwtjes!!!!
Mannen zijn goed te gebruiken om lekker te koken.
Als je dan een vrouwelijke stek hebt gekocht dan is het voor 90% cker dat je een vrouw hebt, Dus niet 100% maar veel kans,
Nu komt een moeilijk stuk. Selecteren. Je moet geen medelijde hebben met planten want uiteindelijk heb je er niets aan. Een stek van 1,5-2,5 euro moet je geen medelijde mee hebben. Het zijn stekken en die moeten het dioen, als ze het een beetje doen dan maar niet, Bijna is helemaal niets.

Je hebt nu planten, Zodra ze 20-30cm zijn gooi je ze naar buiten. Je kan kiezen om in volle grond te poten of in potten, Neem potten van 3-10liter, Hoe groter hoe beter.

Zet je planten over van je kamer naar buiten en geef ze af en toe nog water, Niet te veel want dan worden ze afhankelijk.

Nu moet je w88, Het is handig om van school wat ph papier bij bio of scheikunde mee te nemen maar jah, Je kan het ook kopen. Bij ph 7 heb je de grootste kans op overleven.

Als je4 nu begint kan je begin oktober beginnen met oogsten.

Als iemand nog vragen heb over kweken met of zonder lampen. Vraag maar, Inbox me maar.

als de link spam is haal ik em wel weg


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved