Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'waterstof brommer' (ID 18561).
De reply is geschreven door Alt0174 (UserID 3308) op 10-5-2004 18:52.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: MTX 80 RII H

[...]


dat is niet na?ef, dat is ree?l...

Geef Shell eens ongelijk: de olievoorraden raken op en er is nog geen goed(-koop) alternatief, dus wat doen ze? De prijzen schieten omhoog. Ze doen niets anders dan profiteren van de schaarste (vraag en aanbod).

Shell zit/zat er echt niet op te wachten dat er nu al een alternatief zou zijn, dan missen ze namelijk gigantisch veel geld.

Grote kans dat er in de labs van Shell al een extreem vergaand onderzoek bezig is (met wss nog goeie resultaten ook). Maar deze resultaten worden achtergehouden, zodat het lijkt alsof we in grote problemen zitten met brandstofvoorraad, en dus de prijzen nog maar een stukkie op kunnen drijven.
En als het dan echt kritiek wordt komen ze ineens met een aantal goeie idee?n, en wordt Shell wereldleider op de markt voor alternatieve energie.


Dat geloof ik ook wel, maar shell moet wel stilaan beginnen om te laten zien dat ze van plan zijn om waterstof te gaan verkopen. Anders blijven de autofabrikanten achter omdat ze niet weten dat shell van plan is om over te stappen op waterstof.Shell zal het wel even achterhouden, maar te lang zullen ze dat niet doen want anders zal niemand het toch gebruiken...Eerst nog ff wat geld proberen t slaan uit de olie denken ze waarschijnlijk.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved