Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'PIM op TV! (een rug te ver)' (ID 2706).
De reply is geschreven door Nick (UserID 1) op 22-1-02?09:44.

Ja ik ben het dus 100% eens met Lude.
Ik denk dat de mensen die nu zeggen, ik vin hem wel ok? (in het algemeen dus, niet alleen op dit forum) OF zo ondoorzichtig zijn dat ze niet nadenken bij wat die Pim nu precies zegt, OF dat ze nog niet genoeg naar het nieuws hebben gekeken.

Gelukkig is het zo dat er in de media genoeg aandacht aan hem wordt gegeven, en vaak ook op een manier waar dingen aan het licht komen die misschien wel niet zo goed zijn als ze lijken, zodat het deel van Nederland dat van plan was met hem in zee te gaan of in iedergeval wel iets in zijn plannetjes zagen, een beetje worden wakkergeschut en te weet komen dat het eigenlijk nergens op slaat waar hij mee bezig is.

Het vage is btw, dat er (was gisteren op nieuws) 11 mensen met extreem-rechtse idee?n bij LeefbaarNederland zitten. Dat is natuurlijk niet zo verwonderlijk (naar aanleiding van wat Pim (+aanhangsel) zegt), maar wel als je bedenkt dat ze afkomstig zijn van CD en CP'86. En wat zijn de leusen van die partijen?? "Homo's eruit, buitenlanders eruit" En wat is Pim Fortuyn? Een Homo! Waar ben je dan mee bezig? Je leider is degene die je volgens je eigen overtuiging niet mag!
De enige mensen die eventueel iets bij LeefbaarNederland teweeg kunnen brengen zijn de politici die van bijvoorbeeld VVD etc komen.
Maar dan nog: het blijk dat het hier constant gaat over mensen die bij hun eigen politieke partij wegens onvoldoende kwaliteiten nooit een hoge functie konden bereiken. Nu proberen ze het bij Fortuyn...


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved