Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'gek verhaal over mijn mt' (ID 17750).
De reply is geschreven door MarcelMt5 (UserID 1671) op 6-5-2004 8:10.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: hondadriver_chris

tja naja ff voor de duidelijkheid
ik kon mijn mt herkennen aan zijn stuur en aan de brommerforumstikkers die ze er neit afkregen omdat er lak overheen zat
en het was dus een molukkertje

hij is me ook nog is op school komen opwachten met wat van die apen
naja nix gebeurd maar volgende keer is het knokken he marcel

maar het verkopen van de onderdelen gaat beter dan ik dacht


ja psies moeten ze nog eens doen stelletje bosapen, eerst dik stoer staan en dan laf zeggen wacht maar jongen wacht maar! maar wel kansloos zoals ze deden, eerst met zijn tweeen toen hadden ze via via via via via via te horen dat wij hun gingen slaan en toen had ie het edison college maar ff opgebeld, stonden er opeens een stuk of 50 zwartjes maar nog te laf zijn allemaal om ons aan te kijken! dus d'r is nix gebeurd!

maja de politie zou er ook wel nix aan doen want wat kunnen zij nu nog doen? ze hebben hun op verhoor gehad en hun hebben gezegd dat ze em gevonden hadden en dus dat ze chris geholpen hebben...een paar "vrienden" van hun hebben getuigd dat ze em gevonden hadden, dus de politie kan nix meer doen en chris zou blij moeten zijn volgens hun, omdat hij een goeie mt terug gekregen heeft als gaar kut afgeragd gesloopte mt....kklijers boetes geven kunnen ze wel maar als het erop aan komt en ze je dus moeten helpen kunnen ze nog nix stelletje achterlijke gladiolen!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved