Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Yamaha TZR -> maat sproeier?' (ID 18214).
De reply is geschreven door rs50 sbk racer (UserID 4643) op 27-4-2004 1:51.

ik denk dat dit probleem meerder oorzaken heeft.
de eerste oorzaak is het feit dat CreativeMind nog een beginnende rijder is die eerst meer ervaring zal moeten opdoen en zich eerst meer moeten verdiepen op het brommergebied, want wat ik aan posts van deze (ab)user lees is niet veel soeps om het nog vriendelijk te zeggen.
1 tip alvast voor andere users: geloof niet zomaar klakkeloos alles wat er wordt gepost, luisteren naar de posts van onervaren users die denken dat ze veel verstand hebben van bromfietstechniek (zoals bijvoorbeeld:CreativeMind) kan tot gevolge hebben dat er aanzienlijke schade aan je bromfiets wordt aangericht die daarna niet te verhalen is op iemand.

tip 1: voor creativeMind is om te leren schakelen, want zelfs jouw TZR heeft een zesbak en niet zoals jij denkt een vijfbak.

tip 2: op de 1 of andere manier toch zien te zorgen dat er minder gewicht op je brommer aanwezig is als jij gaat rijden(denk aan afvallen of aan andere gewichtsbesparende zaken die het gewicht van je bromfiest kunnen verminderen)

tip 3: Zorg dat je zelf de zeggenschap over je TZR krijgt en niet zoals nu het geval is dat jij van alles wilt en dat je vader alles bepaalt wat er met je bromfiets gebeurt.

tip 4: leer eerst de basisdingen aan je bromfiets die van essentieel belang zijn.
zoals het stellen van je ketting en het weten waar elk onderdeel van je brommer zichg bevind.
begin hierna pas aan het opvoer gedeelte.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved