Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'geslaagd' (ID 15536).
De reply is geschreven door Whoopz0r (UserID 2525) op 27-3-2004 22:31.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: chriss

YES! ben ook geslaagd

4 fout.
Maar wat is dat een gekut daar bij dat cbr, wij komen daar ik toets gemaakt en ging wel redelijk, beetje nagepraat enzo en ik dacht wel dat ik geslaagd was. Nou dat vrouwke ging de scores uitrekenen en die dinger uitprinten.
Kwam ze half uur later terug en begint met uidelen enzo.... komt ze op gegeven moment bij mij: van jah sorry je bent gezakt 8 fout!.
Nou ik echt zo van KUT!!!!!! maar ik keek nog es goed was dat van de gozer die naast me zat.... YES! hier kerel je bent voor de 5e keer gezakt

nou vrouwke zegt van jah zal nog wel achter liggen k ga zo kijken. Komt ze trug met volgende stapel papieren en zegt ze van jah het zat er niet bij~!!!!!!!!!!!!!!!!

ik zo van wat!!!!!!!!! en was echt kwaad want zat paspoort en alles bij en betaal je 30,- en leer je je op een hoop voor die toets en raken ze je shit kwijt.

nou vrouwke zegt van jah denk dat je gezakt bent want anders had ik het niet over het hoofd gezien omdat het een dikker stapeltje is.

ik echt zo van dat meen je niet maja vrouwke gaat verder met uitdelen: zon andere gozer zegt zo van eeej dat ben ik niet....


HEHEHEHEEH toen wist ik zat, en ja hoor 4fout

zie je wel weer wat die mensen disrespect hebben voor het brommergedoe

maja hebt et gehaald, en gpr rijd master lekker, denk zo tegen de 80 aan aangezien ik auto's op 80weg bij houd

betere sjit dan tsx


maja vet blij iig brommer rijden is echt zwaar vet, geeft je beetje gevoel van vrijheid... (en kouwe fikke en benen maja




(gpr rijd trouwens iets van 1:25 maar das ook wel nodig met kleine tank....)

nouja mijn verhaal, ben dr echt vet blij mee

Voortaan maar weer achter de tafel met het juiste nummer gaan zitten.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved