Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Remcylinder honda mt' (ID 16760).
De reply is geschreven door Tjebbex (UserID 4129) op 14-3-2004 23:09.

Hey, alvast bedankt voor jullie hulp. Met een waterpomp tang gaat de cilinder niet trug. ook niet met een tweede waterpomp tang (waar mijn 120kilo zwaare buurman met zwarte band karate in knijpt)
ik heb echt voor me leven geprobeerd om die bout/moer waar de slang aan de klauw of hoe dat ding ook heet los te maken. Ik heb hem van boven los( bij de rem) maar van onder lijkt het wel of deze niet los hoort te kunnen ofzo:S hij zat tussen de bankschroef en ik ging op de sleutel staan.
maar hij gaat gewoon niet los. hij is niet veroest of zo en ik heb er kruipoli en alle rotzooi die ik kon vinden overheen gesmeerd maar hij gaat gewoon niet los. En als ik de klauw wil demonteren moet deze ook los.

Is hier misschien iemand die sterker is dan mijn buurman en ook in amsterdam woont en die enorm veel zin heeft om vanavond zijn krachten te komen vertonen zodat ik morgen niet op de fiets naar school moet of misschien een goede tip voor die bout loskrijgen? Of is het beter om uit te boren? of misschien gewoon nieuwe klauw?



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved