Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'ik ben er weer met een belangrijke mededeling' (ID 2261).
De reply is geschreven door speedymark (UserID 109) op 26-11-01?21:05.

Ja was wel vet kut van die politie in R'dam, maar een heleboel rotterdamse racers waren al bij ons komen racen, nadat wij al uit gemeente Alkmaar en Zaandam gekickt waren racen we nu bij Amsterdam (waar voorheen de illegale motorraces werden gehouden), maar daar kwamen afgelopen zaterdag op t eind ook nog wat juten om te vertellen dat ze boos zijn en dat ze volgende keer staan te wachten met 3 blauw busjes en dat ze alles wat rijdt in beslag zou nemen, dus op naar de volgende gemeente, in Purmerend schijnen wel wat aardige plekjes te zijn . Maar er word geloof ik ook gepraat met de gemeente Amsterdam om een goeie plek te vinden en het legaal te maken, de politie wil het nog steeds helemaal de kop in douwen maar de drang is gewoon te groot, vooral na "The Fast and the Furious" .
Dat Forum waar ik het over had was ons eigen StreetRacingHolland forum (EZBoard). Enne het zou zeker bruut zijn als er een paar van jullie zou komen want ik heb al een paar keer mn NSR achter in de bus meegenomen en een keer of wat tegen een scootertje geraced en verder wat rond gereden maar ik ben een beetje eenzaam, dus check de site voor info als je ook wil komen

[url[t]]www.streetracingholland.nl[/t][/url]

^^^^^^^^dat is btw mijn broers auto ^^^^^^^^



[This message is edited by Speedy Mark on 26-11-01 21:22]


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved