Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'perso-broms' (ID 15167).
De reply is geschreven door Nick (UserID 1) op 27-1-2004 21:01.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Hans F

[...]


die zijn hier ook al aanwezig!!!!!!

Ja... Lok jij ff offtopic reacties en/of ruzies uit! Slim PP voor u dus.

Maareh.. opzich zijn de idee?n wel leuk. We lopen alleen tegen een aantal dingen aan. Het grootste probleem is al genoemd: bandbreedte. Leuk dat scooterfreaks.nl zoveel trekt, maar dat is niet moeilijk met zoveel foto's. Van deze website wordt _alleen_ tekst geladen (op FAQ en nieuws afbeeldingen na), en dat moet zo blijven. De reden daarvoor is simpel: de hosting is 100% gesponsord (zie die mooie blauwe banner van Netmasters.nl hiernaast) en dat is natuurlijk niet ongelimiteerd.

Om terug te komen op het oorsponkelijke idee: Iets soortgelijks zal binnenkort (lees: op termijn ) wel komen. De gallery moet helemaal worden omgegooid, en ik loop al langer met het idee rond om die te 'integreren' met de brommers. Het is nu zo dat een brommer bij een User hoort, en dat daar een gallery in kan worden aangegeven. Het is logischer en vooral overzichtelijker om de gallery niet zozeer als een losse afdeling te zien, maar eigenlijk onderdeel te maken van de brommers zoals ze er nu zijn.
(Uitgebreide) zoekmogelijkheden binnen de brommers is dan zeker een optie. Nu heeft dat niet direct een doel...

Ongeveer hetzelfde geldt voor de Parts. Bij de lancering van de KnowledgeBase (KB) is een overzichtelijke manier van rangschikken van brommerspecifieke informatie 'live' gegaan. Uiteraard is dat iets dat bij de huidige Parts afdeling erg belangrijk is.
Momenteel is de Parts een rommeltje: onderdelen lopen kriskras door elkaar heen (wat betreft onderlinge merk/brommertype mixen) en er zijn nog steeds (nieuwe) users die het gebruiken als Salesafdeling.
Kortom: ook de Parts en KB worden op termijn samengevoegd. Je kan eigenlijk zeggen dat de Parts informatie bij de Knowledgebase wordt gevoegd.
Tevens wordt er aan de KB een 'submit' toegevoegd, zodat alle members hun bijdrage aan de KB kunnen leveren. Zoals nu al het geval is kunnen alleen de KB-posters de daadwerkelijke artikelen toevoegen, hetgeen bij het ontstaan van een submit makkelijker wordt.

Dan hoorde ik ook nog iemand zeggen:
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Tijzzz

Kan er dan ook meteen een search op de sales afdeling gebouwd worden? Dat zou ik wel verrekte handig vinden.

Ik denk dat jij iets beter moet opletten De search voor Sales bestaat reeds (sinds Sales live is, 2 jaar geleden ofzo )

Zoals KaWaReZ [Rezek] reeds opmerkte wordt de Search zowiezo herzien. De (topic) search voert nu alleen een query uit op de topicposts (eerste posts van een topic). Dat wordt een fulltext search door het hele topic.
Tevens zal het enige intelligentie gaan bevatten (zoals het nu op de planning staat ) en bijvoorbeeld bij het intikken van 'exploded view' gaan verwijzen naar de Knowledge Base.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved