Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'belgie-nederland topic' (ID 15054).
De reply is geschreven door Sjorsx87 (UserID 2748) op 23-1-2004 16:30.

Ik woon sinds 1,5 jaar(april 2 jaar ) in belgie.
En wat ik als eerst wil zeggen is: dat ik veel liever mijn brommercertificaat+rijbewijs in Nederland zou kunnen halen!!!
1. Je hoeft daar geen praktijk te doen( misschien wel beter voor de mensen die er nog nooi op hebben gereden maar ik rij al sinds mijn 13 op crossbrommers).
2. En voor je auto hoef je veel minder praktijk te doen.
3. Bij dat praktisch examen moet heel je brommer orgineel zijn en moeten er alle papieren bij zitten.(het praktisch-examen opzich steld niks voor)

Nu over dit topic:

Ik denk omdat je met je 16 jaar en 9 maanden al mag beginnen met autorijden naast je ouders, in je omgeving.( weet niet presies hoe het zit)
Maar in iedergeval dat je al vroeg mag beginnen met lessen. En jongeren daarom niet gaan brommeren. En Belgiesche jongeren zijn vaak strenger opgevoed als Nederlads jongeren over het algemeen denk ik en daarom hun ouders liever niet zien dat ze op een brommer gaan rijden. ( dat zie ik hier bij mij in het dorp)

conclusie als ze een scooter/brommer kopen is het of omdat ze hem krijgen of omdat ze lui zijn en een standaart scooter kopen. Wat je ook vaak ziet is dat ze liever een kleine singa kopen lelijke domme dingen



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved