Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Toffe Bromboer. !!' (ID 14908).
De reply is geschreven door *Richard* & *His Aprilia RS* (UserID 3392) op 18-1-2004 9:45.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Martijn

mensen met een brommer moeten er zelf aan sleutelen...waarom heb je em anders?....anders koop je maar een skoetah.
als het blijkbaar toch om de prestaties gaan/uiterlijk

martijn zegt er niet bij dat je em ook voor vervoer kunt hebben


Tja en als je er nou haast niks geen verstand van hebt ? oke je kunt ook denken What the fuck geen verstand ervan boeie..ik doe het gewoon en kijk wel waar ik ongeveer moet wezen...
Ja zo dacht ik eerst ook bij mijn scooter had een vastloper gehad..en dacht van dat fix ik wel even..ik de cilinder er af halen (AC) en kijken ja hoor zuiger veren kapot, en cilinder, ik nieuwe shit kopen (Cilinder,zuiger + veren)
Het er proberen op te zetten, Ik helemaal klaar en dacht blij te wezen.,,ik keek even op mijn gereedschaps tafel..lagen er nog 2 van die E vormige klipjes (achteraf dus) maar ja ik dacht zal wel..ik starte dat ding.helemaal blij want hij deed het .. maar Helaas niet voor lang sloeg zo in 1 keer uit, en ik hoor weer wat geschuur in de die cilinder want, ik kijken alles naar de fuck binnenin..die hele Piston pin was kapot en krom + overal kapotte zuiger shit in mijn blok..hele krukas schuurde als die op en neer ging.....DIT WAS DUS EEN GROTE LEER LES VOOR MIJ...EN ALS IK ERGENS GEEN VERSTAND VAN HEB GA IK LIEVER NAAR EEN (BEKENDE EN GOEDE) BROMBOER.!!

maar dat is mijn mening,,


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved