Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Aangehouden met auto!' (ID 14847).
De reply is geschreven door boerjef (UserID 856) op 16-1-2004 18:26.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Zeta-boy

Djeez, anders houden de kinderen die niet hun auto/motorrijbewijs hebben hun mond even dicht...... Wanneer jullie zelf ook op de weg ziten, en dan bedoel ik met de auto/motor, mogen jullie hier weer terug komen met jullie moraalridderpraatjes. Het is zeker ook onverantwoord dat ik in de zomer lekker bochtjes ga draaien en mijn knie aan de grond probeer te krijgen. Of dat ik om half 2 's nachts het gas even lekker open draai en even een stuk 230 km/h rijdt op een lege snelweg. of...........

Ja ik kan wel zo blijven doorgaan, maar als jullie nu gewoon even je mond dichthouden en pas terug komen als jullie weten waar je over praat, dan stop ik nu ook.

Ik heb op dit moment maar 1 woord: MORAALRIDDER

Edit: @ hans: damn das balen, maar zoals je zegt, 500 euro in zoveel jaar tijd valt wel mee.

Dit bericht is ge-edit door Zeta-boy op 16-1-2004 12:17


Misschien ga je mij nu een noob noemen ofzo, maar ik vind het vrij belachelijk dat alleen mensen met een rijbewijs hun mening mogen zeggen. Je verstand wordt dan toch niet inneens groter? Ervaring met rijden heeft natuurlijk wel het voordeel dat je beter kan oordelen. Maar kan iedereen met een rijbewijs dan plots beter oordelen over de situatie? Ik denk van niet. Ik wil best geloven dat je erg veel controle hebt over je voertuit(over topicstarter), en dat je zeer goed kan anticiperen. Maar je bent nooit zeker over hoe andere mensen gaan reageren als ze een auto op volle snelheid zien aankomen. Want als je pas je rijbewijs hebt kan je nog niet oordelen over situaties , laat staan er goed op reageren. Bedoel dat niet als een verwijt, ik wou het gewoon even kwijt. En ik denk dus zeker wel dat als een noob dit topic had gepost dat er velen andere reacties hadden gegeven. Niet iedereen maar toch veel.

Dit bericht is ge-edit door boerjef op 16-1-2004 18:28


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved