Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Aangehouden met auto!' (ID 14847).
De reply is geschreven door Blukaap (UserID 380) op 16-1-2004 12:52.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Zeta-boy
Verhaaltje



No offence (of net wel, like I care), maar jij bent nu typisch 1 van die figuren waar ik heel ver uit de buurt wil blijven omdat ie zichzelf grondig overschat.

Oordeel heb ik gebaseerd op de bigmeeting en ik denk dat ik daar niet alleen in sta (waar ik het op baseer zeg ik hier verder toch niet, denk dat je zelf ook wel weet hoe je daar hebt zitten praten).

oa iets in de richting van: Jordi en z'n XR die jou en Wouter niet bij zou kunnen houden op het klaverblad omdat hij z'n XR maar net had en jullie/jij zo goed waren. Om nog maar niet te spreken over je mooie pak wat je de hele week 3 keer aan hebt gehad oid, moet je zelf weten, maar ga dan niet emmeren over hoe hard je wel niet kan en blabla.

Verder zeg ik niks over Hans z'n rijgedrag, wil best geloven dat ie wat rijervaring heeft, maar ik heb de situatie niet gezien en oordeel er verder niet over, ik hoop er op dat ie het verstand en de ervaring heeft om dat goed in te schatten.

En dat het sowieso gevaarlijker is om 200 te rijden ipv 100 oid kun je denk ik niet ontkennen, het is maar net of het onverantwoord is


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved