Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'whahaha!!!!! Kijk mijn NSR staat in de scootin van deze maand.' (ID 2022).
De reply is geschreven door frankarnhe (UserID 33) op 3-11-01?11:55.

Quote:
Originally posted by: Woeter?TS80x

Quote:
Originally posted by: Hier_ben_ik?

Op da plaatje staat dat je een morsecode begrenzer hebt h?, waar haal je die?? moet ik nl ook nog 1 hebben eigenlijk..........

Kan je bestellen bij 50cc.nl voor iets meer als 100 doekoes geloof ik
Sluit je aan op je remlicht en dan moet je een morsecode doorseinen Maar dat is een heel gekut, jongen op school heeft het ook en je begrenzer staat dus altijd aan als je hem op contact zet, hij moet altijd 5 keer ze skoeter starten voordat ie onbegrensd is....



Je kunt die begrenzers ook gewoon bij een fietsenmaker/brommershop kopen. Via internet kost je weer extra verzendkosten enzo, ik heb er 75piek voor betaald.

Maarrrrr, ik werd er al voor gewaarschuwd dat het een beetje prutdingen waren en dat ze snel kapot gaan. Bij mij heeft 'ie het precies 3weken goed gedaan en toen ineens kreeg ik dat kut ding niet meer onbegrenst, hij pakte de code niet meer:p. Ook kan ik niet meer instellen bij hoeveel toeren die begrensd.
Nou weer alle kappen en alles eraf, begrenzer kijken, heel vaag. Maargoed ik heb de (volgens mij was het de groene) groene draad verbonden aan een schakelaartje, zodat ik nu met de schakelaar aan&uit kan zetten. Dat is eigelijk ook veel relaxer, want steeds die code wordt echt vervelend.

Schakelaar is wel sneller te vinden voor wouten daarom ben ik nu bezig met een miniatuur reedcontact ipv een gewone schakelaar. Dat is pas sneaky spul!!!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved