Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'metrakit op motorhispania?' (ID 14372).
De reply is geschreven door huh (UserID 574) op 28-12-2003 11:45.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Mike de klerk

Wat voor metrakit? Heb je gegevens van de cilinder die je wilt hebben? De compressie bepaalt namelijk hoe hard je optrekt. Origineel is dit 1:10,5. Metrakit heeft er van Pro Race series met 1:15,5 in 50 CC. Doordat de compressie hoger is kan hij ook meer touren draaien. zo een 15K zeker. Origineel kan de cilinder van MH op AM6 zo een 12.500 in neutraal. (rond de 11.000 onder het rijden). De metrakit is een brute cilinder en je sproeier zul je zeker moeten vervangen. Je spruitstuk bijwerken kan ook wel wat schelen. ZOrg ervoor dat hij van binnen glad is (polijsten bivoorbeeld) en dat de benzine in 1 keer doorkan zonder wervelingen te doen ontstaan. Dit is wel detail tuning maar alle beetjes helpen.

Metrakit zijn goede cilinders. Kijk naar het aantal touren en de compressie!. Hoe meer compressie, hoe harder hij trekt, hoe meer touren hij kan maken, en dus hoe harder je kan rijden.

Khoop dat je hier wat aan hebt

Dit bericht is ge-edit door Mike de klerk op 27-12-2003 21:48


Haha hier heb je veel aan jah

Alleen de compressie bepaalt hoe hard je optrekt? Neuj, verder is er niks op van invloed zeker...timing en grootte van de poorten? Neej joh, maakt allemaal niks uit...

Doordat de compressie hoger is kan een cilinder meer toeren draaien?? Ehmm dit staat gewoon los van mekaar hoor

En we hebbe weer iemand die alles in zn inlaat zo glad als ijs wil maken...voor de zoveelste keer: je flow wordt misschien wel beter, maar je mengsel mengt minder goed omdat de wervelingen minder zijn, en dus is je uiteindelijk verbranding minder krachtig met het bijkomende vermogensverlies. Dus je moet een soort balans zien te vinden tussen ruw en glad, en niet als een aap alles maar polijsten, polijsten en nog een polijsten. Dat geloof ik tenminste maar goed.

No offence hoor, maar ik wil nie dat je iedereen verkeerde info geeft.

Verder bedoelde die gewoon de Metra Kit uitlaat.

En ehmm Luuk, koop gewoon die Metra Kit, trager zul je dr nie op gaan...misschien moet je je sproeier en je tandwielverhouding veranderen, maar dat doet de dealer wel voor je toch?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved