Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'brommer APK keuren?' (ID 14296).
De reply is geschreven door Grischnakh (UserID 708) op 23-12-2003 20:00.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: DeAmOnChiLd

ok om een boel verwarring uit de wereld te helpen hier komt her goede verhaal zo van de hoofdagent van verkeer hier in zaanstreek waterland.


er komt een frame en type registratie keuring,bij deze keruing worden het framenummer en het type van je brommer in een database gezet en krijg je dus ook een kenteken.

Dit is voornamelijk om gestolen brommers makkelijker terug te vinden en om brommers makkelijker te kunnen flitsen zodat er een exacte snelheid van de brommer is en geen niet compleet nauwkeurige rollerbank test.

het gezeur over helemaal std en dat soort dingen is nog niet aan de orde omdat dit veel te veel geld en tijd kost en ze dat niet hebben word er wel gekeken naar REMMEN EN VERLICHTING maar niet naar setup of snelheid.

et volume aan de uitlaat word wel gemeten en dat moet aan een bepaalde marge voldoen anders moet dit vervangen worden of naar beneden gehaald voor een goedkeuring.


zo dit was ongeveer een klein beetje het verhaal er is nog meer info maar ik heb niet alles onthouden het gaat dus niet om setup maar voornamelijk om framenummers op naam en dan dus met kenteken.


klinkt me al iets bekender in de oren!
ALs je een kenteken krijgt, kun je toch ook geflitst worden+dat de boete leuk wordt opgestuurd.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved