Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Post hier je ongeluk verhalen' (ID 1848).
De reply is geschreven door swiss (UserID 279) op 15-10-01?01:35.

EEN KEER leen ik mijn schitterende vespapk 50 xl handschakel uit aan een bekende van me die (dom van me) helemaal ladder zat was.
hij had nog nooit op een brommer gezeten laat staan weten wat een koppeling is. Dus hij zit op mn brommer geeft een betje gas laat de koppeling rustig los, wat gebeurt er hij slaat af, dus ik zeg: moet je meer gas geven"dus hij trekt het gas open laat hem helemaal op toerne koemne en dan laat ie de koppeling schieten: gevolg mijn 120 kilo zware brommer stuiterd een paar keer op zijn achterwiel op en neer en klapt dan met een flinke knal op zijn zijkand. startmotor kapot en heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel veel krassen.
en dan was het nog een keer glad en mijn achterrem was kapot, ik moest voor een auto die opeens stilstond in een bocht stoppen (reed net 15km/h9 trek de voorrem in en schuif over de grond, en wonder boven wonder geen kras, en dan bedenken dat mijn hele brommer een en al potentieel "krasoppervlak" is.

maar al dit zal binne kart teniet worden gedaan want ik en madoux gaan morge een getuned puchblok op ene skelter bindne/plakken/klemmen/enz en dan zal het niet meer lang duren metde echte ongeluken



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved