Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'niet lieve kopers' (ID 13542).
De reply is geschreven door NehcslowZ (UserID 1711) op 24-11-2003 15:40.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Razadull AKA Roald

Kreeg vandaag een mailtjuh van de gast die m'n DT gekocht heeft. Koste me 5 minuten om er 8er te komen wat er stond. Ik quote:

[...]


Volgens mij bedoelt ie dat die lagerschalen van ut balhoofd niet goed waren, waren prima... DTR heeft ingebouwde lagerschaal op kroonstukken die iets anders was dan de losse schaal van DT, en ik had geen zin in lassen enzow, dus had ik de kroonstukken gewoon over gezet. Had er zelf geen problemen mee, maar hij blijkbaar wel.

Kheb em ff vriendelijk bedankt voor de mail, en hem veel suc6 gewenst met het draaien en lassen van een lagerschaal voor zijn voorvork (BTW brommer heb ik in augustus verkocht )


Jemig wat een analfabetische stumperd, maar ja.. altijd maar vriendelijk terug mailen. Kan ie je ook niks maken, maar die war taal van hem slaat echt nergens op.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Blukaap
Simpelste oplossing waar je het zo iemand heel lastig mee kan maken: soort contractje opstellen, dat je alle bekende gebreken verteld hebt, dat de ouders van diegene akkoord gaan, blabla en dat laten ondertekenen, en zorgen dat jij en hij een versie hebben met ieder 2 handtekeningen.


Dat is idd een goed plan. Laatste 2x met nieuwe brommer kopen hek wel handtekening gevraagd, dat de verkoper akkoord gaat met de verkoop. Is wel net zo veilig




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved