Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'stofzuiger eruit rijden' (ID 13277).
De reply is geschreven door Bekster (UserID 1794) op 11-11-2003 21:51.

ik vind dit soort topics zooo overdreven altijd. Er zijn altijd scooter-sjonnies die zeggen dat ze 95 gaan en dan maar 80 gaan (meestal rijdend op een ditech), puur en alleen omdat het mensen zijn zonder technische achtergrond en heel goedgelovig. een teller van een aerox en beta wijken bijvoorbeeld met 80km/u 2/3 km af. en je hebt altijd mensen (ook op schakels) die altijd 'naar boven afronden'. Het is veel leuker om iemand eruit te trekken dan harder te rijden, ook al is het wel leuk natuurlijk om harder te gaan.
Als je een zipje ofzo dik opfokt dan blaast hij elke 70cc schakel er echt wel uit! maar dat neemt niet weg dat een schakel gewoon VEEL meer stijl heeft en persoonlijker is (vooral de oudere).
Op nieuwe schakels rijden trouwens net zo goed sjonnies als op scooters dus die mensen bestaan nou eenmaal. ik hoorde van mn pa (werkt op school in oss) dat er een jongen met zn rs50 zat te burnen voor de school en paar keer op en neer aan het rijden was, totdat de politie even het schoolplein opkwam.
dit bewijst maar weer dat dit soort mensen op alle soorten brommers rijden. Ik vind dit altijd zo'n standaard discussie die 1keer per week gevoerd moet worden.

ik hoop dat jullie dit een zinnige bijdrage vonden aan dit topic


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved