Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp '#&$*(@*&$#@* K*T SCHOOL!!!!!' (ID 1767).
De reply is geschreven door wipe-out (UserID 384) op 6-10-01?20:26.

Donderdagmiddag bij mij op school:

We hadden 't 5e uur nederlands proefwerk. De helft van de klas begon te zeuren van dat ze het moeilijk vonden enzo, dus 't proefwerk werd verplaatst volgende week donderdag. Alleen kon ik niet aan nederlands werken, omdat ik m'n boeken niet bijhad omdat we eigenlijk pw hadden. Ik heb ongeveer gelijk gezegd dat ik m'n boeken niet bij had, en dit vond m'n lerares niet erg, dus ik ging maar ff engels leren (hadden we 't 6e so over). Toen begon ze allemaal te zeiken dat dit nederlandse les was bla bla bla, dus ik ff blaadje gepakt en wat opdrachten maken uit een boek dat ik ff geleend had. Na een tijdje had degene waarvan ik het boek geleend had zijn boek weer nodig, om zelf te kunnen werken enzo. Ongeveer tegelijkertijd was er een andere jongen, die ook z'n boeken niet bijhad, die engels ging leren, en toen de lerares vroeg waarom zei hij van: "Ja, ik heb m'n boeken niet bij, dus ik dan doe ik wel even engels."
vond ze goed enzo, dus hij engels leren. Ik 1 a 2 minuten later ook m'n engelse boek gepakt, en toen begon ze allemaal weer gelijk te zeiken dat ik geen engels mocht leren, en dat ik er uit moest. Ik wilde zeggen van "waarom mag hij dan wel engels leren?" maar ik had nog maar 1 woord uitgesproken, en ze begon al van: "Nee, hier wordt niet over gediscusieerd bla bla bla" (je kent dat verhaaltje wel). Heb toen 2 of 3 keer geprobeerd m'n zin af te maken, maar toen kwam dat standaard zinnetje telkens weer.

Ik dus naar de aula, en moest een opstel schrijven van 400 a 500 woorden over "mijn gedrag" ( *KOTS* ) en als ik 't morgenvroeg niet had ingeleverd kwam ik er de paar volgende lessen er niet meer in. Toen 't lesuur afgelopen was en ik naar binnen moest om m'n spullen te pakken (die moest ik in de klas laten staan), heb ik weer 2 a 3 keer geprobeerd om m'n zin af te maken, maar werd telkens weer de mond gesnoerd. :( Toen zei ik van "u durft de discussie gewoon niet aan", zei weer van "hier wordt niet over gediscusieerd"

Ik dus gelijk de in de grote pauze naar de afdelingscoordinator, en het hele verhaaltje verteld, moest ik van hem naar een andere leraar, die zich speciaal met dit soort dingen bezig houdt, maar die was weer eens nergens te vinden :(

Dat kut opstel heb ik toen dus echt niet gemaakt, en nou hoef ik tot aan de herfstvakantie niet meer te komen ---> 's woendags 1e uur vrij, donderdags 't 5e tussenuur en vrijdag's om 12:00 uit ipv 12:50,
en wat vind ik dat erg NOT

en dat takkewijf is ook nog eens mijn mentor :( :p :p :( :p
(maar reken er maar op dat ik haar 't leven zuur ga maken :( (laxeermiddel en klein fm-zendertje zodat ik door de radio mijn eigen (vette ) muziek kan laten horen, ipv skyradio :( :p ) )

[This message is edited by wipe-out on 6-10-01 20:35]


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved