Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'hoe zet je foto`s op je profiel' (ID 13025).
De reply is geschreven door Martijn (UserID 357) op 1-11-2003 19:28.

imho een beetje loos topic...sorry...

als je een beetje verstand van internet hebt snap je dat je een foto eerst moet uploaden. Tis niet erg dat je dat niet weet ofzo, maar een topic? ..

goed..het wordt niet geupload naar 'het forum' omdat het forum op een server van NetMasters staat (Gratisssss)...

er is een afbeeldingen uploader voor het forum, waar plaatjes geupload kunnen worden. Deze is echter alleen toegankelijk voor bepaalde mensen (mods en andere forumhelperts). De plaatjes die hierop geupt worden zijn ook alleen voor FAQ's nieuwsberichten en nog belangrijker, de KB.

Netmasters vindt het niet leuk als er ontieglijk veel plaatjes worden geupload...erg begrijpelijk. Wij mogen gratis gebruikmaken van hun service en het gaat ten koste van hun bandbreedte en all they got was this lousy banner.
Ik heb me laten vertellen door iemand (noem geen namen maar het begint met een N en eindigt op ick en klinkt als Rick/Slik/Pik/Brik/Admin) dat netmasters het al niet zo leuk vind hoe het er nu aan toe gaat. We moeten in ieder geval heel blij zijn met wat we nu hebben.

Zorg dat je zelf uploadruimte hebt waar je je plaatjes or whatever kan neerdumpen. Hier zijn btw al enorm veel topics over geweest. Het enige wat je dan hoeft te doen is de url te plakken in je profiel. Zoveel moeite is het ook weer niet.

Vraag me af of nick ook nog wat gaat zeggen gozer is beetje afwezig op het forum vlgs mij de laatste tijd (alsof ik er veel ben )




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved