Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'rijdende rechter (ned 1 ZONDAG)' (ID 12904).
De reply is geschreven door orange (UserID 2310) op 25-10-2003 19:58.

stond op www.sobw.nl



23-05-2003 DE RIJDENDE RECHTER STELT DE SOBW IN HET GELIJK!



Op 22 mei j.l. is in het geschil tussen Dennis Weering, P. Lameyer en SOBW een uitspraak gedaan door de Rijdende Rechter mr. Frank Visser.

Zijn conclusie was dat het AlgemeenTechnisch Reglement 2003 en het Specifiek Technisch Reglement 2003 van de SOBW de deelname van Dennis zou moeten toestaan.

Echter de Rijdende Rechter moet verder kijken dan de regels en onder andere de veiligheid in het oog houden.

Tevens heeft de Rijdende Rechter het bestuur van de SOBW te overdenken gegeven, een goed alternatief te bedenken voor de (ex) Puch Maxi automaten opstapklasse voor haar allerjongsten deelnemers met (brommer)race aspiraties.

Mede door de demonstratie wedstrijd in Lelystad en de uitspraken van Geert Kooymans (voormalig automatenklasse rijder) hebben, naast de veiligheid aspecten / argumenten ingebracht door de SOBW, de rechter doen besluiten de eis van Dennis Weering (via Protuning) om met een Puch Maxi automatenbrommer mee te rijden in de sportklasse(Juniorcup) af te wijzen.



Wij als bestuur willen speciaal de Sportklasse rijders die de demo verzorgt hebben en Geert Kooymans bijzonder bedanken voor hun medewerking.

Sportgroeten

Het Bestuur



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved