Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'waarom worden brommers niet geflitst?' (ID 12794).
De reply is geschreven door Martijn (UserID 357) op 15-10-2003 1:08.

je brommer gaat te sloom

hmm tis idd vaag...het lijkt me stug dat dat ding kijkt of er een kentekenplaat op zit, want dat is zwaar lastig. En dan zou ie motoren met omgevouwen kentekenplaten ook niet flitsen.

het zal ongetwijfeld met de afmetingen te maken hebben of idd het gewicht (alhoewel er dan kabels in de grond zouden moeten liggen)

zal dus de afmeting wel zijn. of je snelheid is echt te laag.

edit: kijk eens wat martijn heeft gevonden:

Quote:
Een flitspaal is niet meer dan een fotocamera en een radar. Iedere keer als er een auto te hard voorbij de flitspaal rijdt, registreert de radar dat. De fotocamera klikt dan een foto van de auto, met het kenteken duidelijk leesbaar erop. De nummerplaat van de auto staat op naam. De man of vrouw die bij het kenteken hoort, krijgt de bekeuring binnen. Een radar kan zowel het tegemoetkomende als het ?afgaande? verkeer op snelheid meten. Niet alle palen die je langs de weg ziet staan hebben een fotocamera ingebouwd. Soms zet de politie nep-flitspalen in. Die zogenaamde dummy?s moeten de automobilisten afschrikken. Je kunt van buitenaf immers niet zien in welke paal een radar zit en in welke niet. Daar is wel wat op gevonden! Er zijn wel radardetectors te koop om in je auto te installeren. De radarverklikker vangt het radarsignaal van de flitspaal op en waarschuwt: snel even afremmen.


Site waar dit op stond (vette site, ga ik nog ff tijdje rondneuzen

je wordt dus niet geflitst omdat je te klein bent voor de radar, of te sloom rijdt.

Dit bericht is ge-edit door Martijn op 15-10-2003 1:12


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved