Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Vespah lol (NOT)' (ID 12667).
De reply is geschreven door Hier_ben_ik (UserID 29) op 13-10-2003 23:34.

dat ding is ooit van jhillen geweest ja..

hij loopt goed enzo.. maar check dit:

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Hier_ben_ik

Nou ok jongens..

ik kap er een tijdje mee.. ga ?f mn nsr origineel maken, ?f er een tijdje niet op rijden.. denk dat het het laatste wordt aangezien ik toch een ori vespah heb


harrie en ik reden dus voor de lol zondagavond nog ff naar oss toe..
Overal mooi over de weg gereden enzo, binnen 50 minuten waren we vooraan in oss.
Maar tussen heesch en oss kwamen we een motor tegemoet rijden, toen hij voorbij kwam wist ik al 75% zeker dat het een motoragent was, maar wij reden gewoon door..
Bij de stoplichten vooraan in oss liep mn nsr aan (kvs liep er elke keer uit), en ik dacht van gvd, loopt dat ding vast , maar 1 seconde later zag ik blauwe lampen weerkaatsen in het wit van de stoplichten, en dacht ik van ohh gelukkig, hij is vastgelopen.. dus ik nog ff wat doorrollen over het gras naar het fietspad om te stoppen, trekt die agent kei hard aan mn rugzak en zit hij allemaal te schreeuwen van stoppen stoppen stoppen..
ik kon niet meer rijden dus ik stopte al (dhuh..), hij als eerste mn contactsleutel eruit gepakt, vroeg hij of ik papieren bij had..
ik zo van nee heb ik niet bij.. hij weer van ohh dat is stom want als je een ongeluk maakt dan weten we niet wie je bent en dit en dat.. (had ze wel bij maar ik vertik het om mn cert oid te geven aan agenten) en toen zei die van wie ben je dan en waar woon je?? ik: ik ben alwin en ik woon in Asten.. hij: lopen alle brommers daar 100? ik: sommige wel, sommige niet, net zoals hier
hmm zeidie.. wat doe je hier zo laat dan? ik: ff bij een vriend op bezoek.. hij: waar woont die? ik: weet ik niet, ik bel hem altijd op als ik in oss ben. hij: ohh en die andere brommer, weet die wel waar die gast woont? ik: nee, ook niet..

hij: maargoed, ik ga ff die andere gast zoeken, jij blijft hier tot ik terug ben

hij reed weg..

ik ondertussen mn bedrading losgerukt, was aan het kloten met mn helm op te zetten maar het lukte niet omdat ik zo stond te trillen oid.. en toen kwam hij weer teruggereden (zonder harrie)..

hij zo van: ja, deze brommer gaat mee naar het bureau en wordt in beslag genomen. blabla.. alles wat je zegt kan tegen je gebruikt worden..
toen wilde hij me op gaan schrijven enzo, en toen kreeg hij net een noodoproep: moest METEEN ergens heen komen.. dus ja zeidie: ik moet nu weg jammer genoeg, je hebt geluk gehad deze keer jongen! ik: ja, dank u. houdoe.

toen heb ik div. mensen (geprobeerd) te bellen, naar de shell gereden, daar een kwartier afgekoeld of miss nog wat langer.. toen kwamen martinus en mike me ophalen... en de rest kunnen/mogen hun wel vertellen


dus..


wat er in mn tas zit?
ehh...

- hamer
- doppendoosje
- ketting
- voortandwiel
- tyrips
- zaklamp
- olie
- maatbekertje
- hpi lichtspoel
- grote ratel met dop 17 en 19
- steeksleutels 10, 12, 13, 14, 15, 17
- paar m6 en m8 boutjes
- fles water
- fles cola
- bus pringles
- ehh.. vast nog wat meer wat ik ben vergeten..




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved