Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'K*T plastic stofzuigers' (ID 12693).
De reply is geschreven door marcel (UserID 940) op 11-10-2003 12:11.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: teun

[...]


Verder zitten er hier hele goede reacties bij van brommer liefhebbers, maar die fietspomp en die koenz met hun kortzichtige kijk op alles en een gebrek aan intellect + sociale vaardigheden maken ze wel de rotte appels hier, waarom bannen jullie die gozers niet gewoon, ik had al vanaf het begin kunnen vertellen dat dit topic geen goede toekomst zou krijgen,

Als jullie boeren eens zouden openstaan voor andere dingen, ik heb toch ook schakels hier, ik zeg toch ook niet dat die niet rijden.. ik vind ze leuk, maar een scooter is veel fijner rijden,remmen,vertoont gewoon beter weggedrag. maar daar ga ik me niet weer over uitlaten.





dat over dat rijden en remmmen iss gewoon je mening... wij moet nou eenmaal de achterrem met de voet doen en jij met je linkerhand, dat ji da fijner vind zegt niets. ik ken genoeg schakels die even hard of waarschijnlijk harder remmen dan jouw scoot.
en houw aub op met schakels af te tekenen als vooroorlogse barrels waar lompe boeren op rijden want nou doe je zelf precies hetzelfde. en je wilt toch zekr niet vergeleken worden met fietspomp oid.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved