Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'K*T plastic stofzuigers' (ID 12693).
De reply is geschreven door LIMBURG RULEZZ (UserID 2229) op 11-10-2003 11:28.

om maar te beginnen ik heb vanmorgen eerst eens ff alle pagina's van dit topic doorgelezen.

Als ik geweten had dat het op dit uit zou draaien had ik dit topic nooit gestart (ik zocht ff wat opluchting was ram over de rooie) en mijn opmerking K*T plastic stofzuigers was gewoon omdat die het op dat moment veroorzaakt hebben.

En wat de discussie schakel versus scooter betreft: als we eerlijk zijn wij met onze onze schakels zullen het in een sprint tegen een scoot heel erg moeilijk krijgen en dan kun je wel zeggen ik heb een dit of en dat er op en heb zelf getuned of laten tunen, en goed getunede scoot houden mij met onze schakels over het algemeen niet bij.
Hoe lang een scoot die snelheden en toeren uithoud is een ander verhaal.

En ff tegen koenz en fietspomp jullie reacties zijn geen goede reclame voor het BF, dat jullie een eigen mening hebben OK maar uit die a.u.b. op een beetje fatsoenlijke manier en denk na voordat je iets post, op die manier lijkt het hier wel een "ikhaatscooterforum in" in plaats van een brommerforum.

Dus om een lang verhaal kort te maken:
respecteer elkaars meningen en elkaar natuurlijk en laat je niet opnaaien door anderen en met schelden bereik je al helemaal niks.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved