Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'K*T plastic stofzuigers' (ID 12693).
De reply is geschreven door marcel (UserID 940) op 11-10-2003 2:56.

ik wil niet al te veel zeggen maar er zijn hier mensen van 2 kanten die niet goed bezig, onder andere fietspomp oid, maaar ook die scootergasten. ik bedoel je zit hier op een SCHAKELFORUM en dan vind je het vreemd dat er mensen zijn die aan het begin van dit topic wat dissende opmerkingen maken over scooters....... get over it, als je dit zo erg vind kom hier dan niet want dit kan je toch iet vermijden.

en dan dat gezeur over boeren.... daar moet je echt mee stopppen want dat maakt me dus echt serieus pissig... er zijn veel kortzichtige "bromfietsrijders" mar nog veel meer kortzichtige scooterrijders. dit natuurlijk omdat er meer scooterrijders zijn. dus boeren staan hier echt buiten. en een echte boer vind je niet op een forum.... geloof mij maar. jullie raakten duidelijk gewoon veelste snel pissed op een paar kansloze schakelaars. door daarop te reageren heb je dit teweeg gebracht... maakt mij niet uit maar ik zie liever interessante topics ..... doe dit voortaan gewoon als je elkaar ooit mocht tegenkomen, al zou dit nooit snel gebeuren. ik weet het het is moeilijk als je sommige gasten hoort blaaten, maar laat ze nou mar gwoon. de meesten weten wel beter. ik vind schakelen zelf ook wel veel mooier mar dat alleen maar omdat je eigenlijk gewoon op een moter in het klein rijdt.

en die lulpraatjes over sneller weg zijn enzz.... ik weet ook wel dat scooters veel eerder weg zijn en op elke snelheid wel lekker trekken. maar hier is een logische verklaring voor: "variabele overbrenging". Het is alleeen maar een kwestie van leeftijd en techiek jongens.... en leer alsjeblieft de mensen die de oudere brommers gewoon mooi vinden eens te respecteren ook al zijn ze soms niet al te snugger. dus stop met zeiken over puchjes en tomosjes zeg!! er zijn ook mensen met een puch die veeeeeeeeeel meer verstand hebben dan jij.

de enige strijd die er te voeren valt voor jou en voor iedereen eigenlijk is met MENSEN en niet met die vervoersmiddelen, want dat slaat gewoon nergens op. het is gewoon de mentaliteit van de mensen waar je over moet discussieren en niet over bepaalde type's brommers. laat dit eens duidelijk zijn.

ik vind alles wat ruikt naar benzine en wat vooruit gaat gewoon geweldig en zo zo het met iedereen moeten zijn.

maar laten we alsjeblieft niet verder gaan over het schakel/ scooter gebeuren want deze discussie is toch eindeloos met zommige mensen hier.

tot slot wil ik nog wel even kwijt dat een goede schakel qua veiligheid helemaal NIKS onder doet voor een scooter. merken van remmen zeggen niets. de merken waarmee je nu met een scooter rijd die bestonden vroeger nog niet eens...... echt waar remmen ed zijn altijd wel in orde geweest. het ligt alleen aan de leeftijd en het onderhoud, eerlijk waar.....


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved