Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'K*T plastic stofzuigers' (ID 12693).
De reply is geschreven door teun (UserID 2769) op 10-10-2003 23:24.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: dedennis

juist de scroothoop is de enige goede plek voor die plastic stofzuigers


Wat nou stomme boer, scooters stofzuigers.
Dude jij met je dikke boerenreet op een gevaaropdeweg ijzeren koekbblik met 2 dunne fietsbandjes en kleine trommelremmetjes, tegen een scoot, met alu/gietijzeren versterkt freem, met grimeca schijven en grimeca remblokken, met paioli achtervering @ pirelli banden, Rot toch op man.

Je uit je jaloezie door je te ergeren aan iets dat gewoon simpelweg effectiever is dan die nutteloze boeren brommertjes.

Uit scooters valt vermogen te halen,brommers TOTAAL niet, Scooters zijn geen gevaar op de weg, de berijders zijn dat vaak, Brommers zijn WEL een gevaar op de weg, ik verwijs naar het trommelrem---Grimeca schijfrem verhaal. Berijders van die brommers zijn ook een gevaar omdat het lompe boeren zijn met kortzichtige meningen te zien aan de debiele opmerkingen die ik zie.

Dat je scooters niet leuk vind omdat ze allemaal je brommertje eruit rijden.. begrijpelijk, maar om je jaloezie te uiten.. prrrft.

Man, die brommershittechnologie is meer dan 20 jaar oud man, brommers sterven uit, met goede reden. DIngen met trommelremmen, Budget veringen, en een wegligging van een Mammoet tanker met Fietsbandjes.

Brommers zijn primitief vervoer.. scooters geavanceerde brommobielen, met nieuwe technologie. Ik zie niet in wat er een nadeel aan is.

Scooters staan boven de milieu vervuilende herrie producerende ( wat de boeren prachtig vinden ), en gevaarlijke klote brommertjes.

Een scoot met wegligging, paioli/showa voorvering en grimeca schijven + remblokkken + leuke pirrelli bandjes, dude.... wat kan daar nou in godsnaam een nadeel van bevatten, Lul niet zo uit je nek.
Blaataap.

Als jij opnieuw een keuze kon maken, gratis scoot of gratis koekblik, dan kies jij ook voor een scoot met mooi perfect gelakte kappen van hoge kwaliteit, met een gietijzeren versterkt frame met remmen waar je op kunt vertrouwen. Daarnaast valt er ook heel veel leuke power uit een scoot te halen, dus rot op met je debiele op niets gebaseerde flut argumenten, dit moest er even uit, debiele kloteboeren.

Denk niet dat mijn ding een stofzuiger geluid produceerd, of er iig in de buurt komt, die takke herrie van die jaren 80 brommertjes dan..met hun powerfilters.. wauw jongens. Kunnen wij niet tegenop met Evolution spullen hoor..
Hier mijn AARS voor jullie kortzichtigen boeren


Dit bericht is ge-edit door teun op 10-10-2003 23:25


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved