Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Mn MBtje loopt niet zoals ik wil! BLEH! help?' (ID 1660).
De reply is geschreven door MB50TUNED (UserID 60) op 27-9-01?18:49.

Quote:
Originally posted by: B3AST?

Uhm
je moet gaten in je luchtfilter maken en de luchtslangen zo verneuken dat ze wat meer lucht aankunnen, want daar kan zo'n vernouwing inzitten.

vervolgens pak je de vliegwieltrekker, rop je je vliegwiel eraf, en stel je de grondplaat op zn vroegst, dus die 3 boutjes waarmee die vast zit even 2 slagen uitdraaien, en die grondplaat maximaal met de klok mee draaien en weer vastzetten.

Vervolgens pak je je cylinderkop, en vlakt hem een behooooorlijk stuk af, zoveel als je durft , als je zuiger dan tegen de kop aan gaat komen moet je even wat extra voetpakkinkjes erop doen.

dit moet wel blazen denk ik


Dit is gepruts, niks gaten boren, niet nodig met een 50 imi en std carb, en anders was ik er nog geen voorstander van. Je moet gewoon snelle aanzuigslangen kopen. Je zult je std slangen niet zo breed kunnen maken als snel, er zit namalijk een vernauwing aan binnen en buitenkant. Het is niet een prop die je er ff uit kan slopen.

sproeier ergens in de buurt van 78.

Onsteking hoeft niet op zijn vroegst, verlies je trekkracht. En de std snel uitlaat haalt de 12000 rpm niet, gewoon wat experimenteren met je onsteking. Geen extra voetpakkingen. Je maakt hem dan hoogtoeriger, maar je hebt een std snel uitlaat die niet verder wil dan de 10000 rpm, dus je maakt je cilinder hoogtoeriger met een laagtoerige uitlaat, loopt kut.

Ik ben geen voorstander van afgevlakte koppen, er zit veel verschil in een afgevlakte kop en een hd kop, ik zou gewoon een hd halen.

tandwiel verhouding 14*42 nemen oid. top zal ongeveer 80 zijn.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved