Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'DTR projectje' (ID 6769).
De reply is geschreven door Ronald (UserID 520) op 7-10-2003 11:55.

ik denk ik plant het hier maar bij, om er nou weer een nieuw topic voor te gaan maken is ook weer zo'n onzin.

Er zit weer wat schot in mijn dtr project.

gister een renthal stuur gehaald(een silveren), een prachtig lomp snelgasding, een dodemansknop, en nog 2 keerringen. Nou heb ik alle lagers en keerringen bij elkaar gesprokkeld, allemaal nieuw. Vandaag nog effe naar vhs geweest om effe een busje te laten draaien, voor in mijn blok, zo'n zelfde soort busje als je in de versnellingsbak van een rs vind.
Maar maandag dus ook nog bijna alle kappen nieuw besteld, ik mis er nog maar 1tje, maar die kan ik denk ik nog wel bij 50cc.nl bestellen, ook nog een acerbis achterlicht besteld, met zo'n klein nummerplaatbevestigingsdingetje draan.
Dus vrijdag of zaterdag kan mijn blok weer in elkaar als het goed is, joepie. enigste wat er dan nog niet vervangen is zijn de drijfstang en de koppelingsplaten, maar die schijnen allebei nog in goede staat te zijn.
setupke tot dan toe:
100cc plini
keihin 28 pwk
twin-air filterke

met een mooie 5 plaatskoppeling.

ik moet alleen nog effe op zoek naar een goede uitlaat, van een of andere 80cc crosser. maar dan moet ik dat een keer uitzoeken wat er past als ie in mijn frame zit.

Voor de rest zit er dan niet echt heel veel werk meer in. alleen nog wat spuitwerk en een heel klein beetje laswerk. het ergste zijn de velgen nog die moeten helemaal gepolijst worden en zit nog heel wat schuurwerk in.

maarja, ik houdt jullie op de hoogte


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved