Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp '->Chemical Forum...' (ID 12547).
De reply is geschreven door Soepkip (UserID 1585) op 6-10-2003 17:44.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: MB50TUNED

Hou er wel rekening mee dat er veel foute informatie in het kookboek staat. Een aantal dingen klopt gewoon niet en in waarschijnlijk nooit uitgeprobeert. Verder heb ik ooit een rode wolk door iemand zijn keuken zien vliegen. Dit was een bijproduct. Hiervan was niets vermeld in het kookboek. ALs deze persoon de stof had ingeademd was het slecht met hem afgelopen. We houden het er maar bij dat het onveledig is.

Verder had ik eerder naar een leraar moeten luisteren toen hij zei dat je de chemie thuis moest laten.

Ik ben 1999 opgepakt. Ik had op dat moment ruim 40 zelfgemaakte vuurpijlen in mijn bezit. Ik heb hiermee nooit iemand overlast bezorgt of verwond.

Maar ''dankzij'' vrienden van mij moeten ere meerdere mensen de rest van hun leven door met een ernstige handicap.

Beter wordt dit topic verwijderd (of iig die bullshit van het anarchistisch kookboek) anders is dit mijn laatste post geweest op dit forum. Ik wens geen informatie neer te zetten en zo mensen naar een forum te lokken waar verwezen wordt naar het anarchistisch kookboek...

(dit is geen dreigement maar een feit)


Je hebt zeker gelijk.
Met vuurwerk kloten is zowiezo heel stom, sjonge

Die link van dat kookboek mag best weggehaald worden, maar het is toch wel grappig om te lezen? Als je het daar maar bij houdt en geen bommen gaat maken ofzo...
Maarja, het zou kunnen dat je TE sterk in de verleiding wordt gebracht door deze simpele uitleggen.. Maar dan nog, als iemand in staat is om alle 'ingredi?nten' te verzamelen, dan zal die persoon toch wel enige chemische kennis hebben?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved