Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'rs @ blik op de weg' (ID 12377).
De reply is geschreven door bouke (UserID 727) op 27-9-2003 23:38.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mb5-rijder

Het stomst vindt ik nog dat die politie in het interview zei: "We wilden alleen even praten. Zeggen dat het gevaarlijk is dat hij zo hard rijdt". Zo iets zei die ja. Maar we weten wel beter. Hij bedoelt, brommer(onderdelen)in beslag nemen en dikke boete. Tja, dan verandert er wel iets in het vraagstuk () "doorrijden of niet".

En ze blazen het enorm op. Is toch niet zo appart dat iemand 80 rijd. Beetje slingeren over de weg, niks aan de hand, puur om de wouten voor te blijven.

Dit bericht is ge-edit door mb5-rijder op 27-9-2003 23:29


Nou opzich is hard rijden niet zo erg, maar als je een stel van die wouten achter je hebt zitten let je niet echt meer op het overige verkeer en je gaat echt gevaarlijk rijden. ik heb gister niet naar blik op de weg gekeken, maar heb het filmpje vorig jaar wel gezien en die idioot reed werkelijk asociaal. op nauwelijks 1 meter achter een auto als ik het goed heb! met 80KM per uur !!!

"beetje slingeren op de weg, niks aan de hand, alleen maar om de wouten voor te blijven"
Niks aan de hand? ik vond die aap behoorlijk onverantwoord rijden anders. dat slingeren enzo is levensgevaarlijk, en even later knalde hij ook nog een rontonde op geloof ik, hij kon nooit gezien hebben of fie rontonde helemaal vrij was denk ik.....

Het is wel waar dat die agenten het erger laten lijken dan het is, maar bekijk het eens van hun kant. zij zullen vaak genoeg een brommerrijder van het asfalt hebben gehaald. dan ga je denk wel anders denken(terecht of terecht, maar toch)

Opvoeren is leuk en hard rijden ook, maar de kans dat je een dikke boete krijgt moet je maar voor lief nemen, je kunt altijd nog een bezwaarschrift indienen.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved