Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'davetsx ongeluk???' (ID 12328).
De reply is geschreven door DaveTSX (UserID 683) op 26-9-2003 9:28.

Nou mensen het is dus wel waar....

Ik kwam gisteren uit school stond een scooter naast me bij stoplicht ik d8 ff lekker optrekke :P Dus ik trek op en rij zo ff stukje 100KM/h, en toen zag ik dat een auto naar rechts wou afslaan. Dus ik remde, maar auto stond daarna stil dus ik d8 oww die heeft me gezien want ik had voorrang. Dus ik geef weer gas en die auto ook... ging dus met +/- 80KM/h tegen de auto, vloog zoeen 15 meter door de lucht, 2 rijbanen en een stoep verder lag ik in de berm, in het begin bestwel te schreeuwe van de schrik en de pijn. Na half minuutje was ik rustig maar ik trilde helemaal en had het ijskoud. Had overal pijn, maar het ergste was dat ik niet meer kon lopen, mijn voet deed super veel pijn. Ambulance en politie enzow gekomen. Brommer heb ik zelf niet gezien maar heb van vele mensen gehoord dat ie rijp voor de sloop is
ECHT KUT. En dat 80 blok enzow en 32mm carb zat er op en staat nu bij woute voor technische controle. Maar de radiator lag er af en zat dubbel dus ik denk niet dat ze hem nog op de roller kunnen zette

Dan krijg ik binnenkort te horen hoe het af gaat lopen...

Ik zit hier nu zelf met een zwaar gekneusde voet en flink opgezwolle, en verder tjah... knie kapot, hand beetje kapot, en overal wat pijn omdat ik best hard de grond hebt geraakt, Ben gevalle op kiezelsteentjes dus dat doet pijn.

Maar tsx heb ik nog niet gezien, toen ik wat rechter ging zitte zag ik hem ligge, lag heel stuk van mij af, tsx is zoeen 10 meter naar rechts gevlogen en ik 15 meter ofzow naar voor echt vet vaag!

En op mijn schoen zat blauwe lak van de auto, kan je raden waar ie me geraakt heeft dus, OP MIJN VOET daarom doet het ook zoeen fucking pijn.


Maar ik was het niet schuld dus.

Ik trok die scooter btw bestwel dik er uit, hij had 70cc evo met nardo uitlaat. En trok hem er dik uit, en hij ging op ze scooterteller al 110 ofzow voordat ik die auto raakte en ik ging ongeveer 100, maar ik heb nog kunnen remmen ff dus ik schat 80KM/h.

Maarjah zodra ik tsx trug heb laat ik wel wat weten met foto's enzow.

Tot nu toe blijft het afwachten


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved