Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'brommer of scooter?' (ID 12315).
De reply is geschreven door Jos The Boss (UserID 2419) op 26-9-2003 0:10.

ik vind dat ze op ene mt moet,ik vind dit, ik vind dat, zo kan k het ook wel maar daar heeft ze toch weinig aan als je haar wilt overtuigen? op een scooterforum zeggen ze hetzelfde alleen de woorden scooter en schakel omgewisseld.
1, je mag het van mij helemaal zelf weten.
2, ik heb ze allebei bereden (scooter=totall loss). mijn voorkeur gaat uit naar schakel, gewoon veiliger. bij een scooter heb je hem met 2 handen vast en verder niet. je zit EROP en als je een keer een zwieper maakt glij je van je zadel af. Bij een brommer heb je de machine ook nog tussen je benen geklemd en heb je meer houvast, ook kun je beter corrigeren door te sturen met je heupen. (en natuurlijk de knee down)
ik zelf ben mn scootertje (Aprilia SR) een paar keer onder verschillende omstandigheden) bijna kwijt geweest. en van die keren ben k denk ik 60% ook echt op mn plaat gegaan.
Mn brommer ben ik ook ene paar keer de controle van kwijt geweest (waaronder blokerend voorwiel bij noodstop) maar geen enkele keer op mn plaat gegaan. gewoon omdat je hem beter vast hebt en dus meer controle.
iig suc6 met de keuze en veel plezier met je !!!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved