Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Verkeersbord G12 naar M00' (ID 12290).
De reply is geschreven door Blijhoofd (UserID 1283) op 24-9-2003 21:24.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Martijn

ik ben er ook echt tegen dat mensen die dingen gaan jatten...ding van mij lag in de berm..paar junks die er naast stonden hadden em losgetrokken...en ik vroeg of ik em mocht hebbne...anders hadden ze em toch verrot gemaakt..

mensen die dieren pijn doen vind ik echt zoooooow matig..damn....ik hoop gewoon dat z?j doodgaan....pijnlijk...echt ziek is dat...tering..

vroeger toen ik klein was wel es insecten gekilled enzo maar dat vind ik nu zelfs zielig...hangt zon vliegenlamp op mn werk en dan vliegen die beesten erin en dan blijven ze ff 5 seconden in dat ding hangen, burnen ze half kapot en pleuren ze spartelend op de grond...vind ik ook zielig..

maar daar gaat het nu niet om...spullen van de overheid mollen neuk je alleen jezelf mee...heeft totaal geen nut...die borden zijn echt zoooow fucking duur..

ik wil er een grappig bord van maken...blauw is me te moeilijk, moet er nog zon witte rand bij enzo..dus hij wordt rood...

wordt dus een 'verboden-' bord...weet alleen nog niet wat ik erop ga zetten...

80^10 ofzo ....hehehe..max snelheid in de straat van 1 miljard ofzo.

maar das te simpel..kun je ook gewoon een 80bord jatten en er 10 boven schrijven...

wil er iets grappigs op hebben...desnoods hang ik em terug op mn kamert...dat als er iemand mn kamer binnenloopt zegt van: haha.




had je hem ook terug kunnen hangen....


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved