Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Politieverhalen' (ID 313).
De reply is geschreven door SPARKLE (UserID 99) op 22-9-01?00:04.

Okeej, iedereen heeft weleens met een goed opgevoerde scoot gesport, met goed opgevoerd wil ik zeggen 70cc, 70cc uitlaat, minimaal 21mm en maybe race koppeling en natuurlijk andere V-Snaar, en dan ga je natuurlijk zeggen dat je die stront reed, en dat is ook zo, maar ECHT, ik weet 600% zeker dat NIEMAND hier met een getunede 70 DIE Aerox stront trekt. Die Aerox ging namelijk eens een keertje sporten met een scooter die bovenstaande had. Stonden naast elkaar en gaven allebei tegelijk gas, die met die Aerox heeft een MHR voorplaat voor zijn koppeling wat ervoor zorgt dat ie bijna geen wheelie kan maken en dus met volgas vooroverhangend weg kan trekken, naah, hij gas gas en het was echt van KABOEEEEEM weg, die andere 70cc scoot leek echt net standaard, niet normaal hoe dat ding wegtrok.

En ik heb NIET gezegd dat je met MHR setup de 170 kan halen, alhoewel, met Team cilinder (beter als Hebo, gozah ging naar Matton en die gasten daar wilden hem een andere cilinder aansmeren, wezen ze de Hebo aan, die Aerox dude zei maar ik heb deze al en wees MHR Team aan, die had ie eigenlijk niet maar goed, en toen zeiden ze je ja je hebt deze dan niet meer nodig.......)Maar dus met team cilinder een uitlaat van matton OF een Team uitlaat, of Yasuni, maar iig een BETER merk als For Race zit je toch zeer snel aan de 150 hoor. We hebben het hier wel over een zeer vet getunde 70 volledig MHR op uitlaat en cilinder na.

Ow en voor degene die me niet geloven, kom eens een keer naar Delft met de trein, stap uit bij Station Zuid en vraag eens naar Alex Buis, hij woont daar misschien net 2 minuten lopen vandaan, maar als je hem ziet vraag of je een keertje mag rijden.......

En als je scooters kut vind, oke fijn das jouw mening daar ga ik niet op in, maar ze zijn dus wel degelijk SNEL te maken, poeh he.

Hij was trouwens ook bij de SOBW races in Naaldwijk, allemaal Zippies gingen hem uitlachen om zijn uitlaat tot ze gingen sporten, MAZZEL!!!Doeg Zip SP en de groeten aan je moeder, die Rox is dus echt wel EXTREME TO THE MAX en niet zo'n lullig opgevoerd simpel 70cc scootertje van een patser.

[This message is edited by SPARKLE on 22-9-01 00:22]


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved