Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp '(onzin) Hier staan de foto`s' (ID 1531).
De reply is geschreven door Ali (UserID 77) op 21-9-01?01:05.

Quote:
Originally posted by: vampire_esje?

Quote:
Originally posted by: Pietjo?

Sow man Esje wat loop jij hier een partij dom te doen zeg je komt hier net op het forum na lange tijd weg te zijn geweest. Het is eerste wat je doet is zeiken en er komt weinig leuks en zinnigs uit jou toetsen bord dus rot dan ff lekker op.
WOW en jij wil zeggen dat Rens lelijk is.....


Haha, weer iemand die niet kan lezen! Rens vroeg me om mijn mening, dat heb ik intussen al 3 keer uitgelegt, dus die gaf ik hem. waarom worden jullie dan boos? dat snap ik niet! als ik jou (pietjo dus) om je mening vraag en het antwoord bevalt me niet (bv. denk je dat er oorlog komt, Pietjo? en jij zegt Ja. en ik denk van niet, dan ga ik niet ineens jou aanvallen en zeggen dat er geen oorlog komt... Maar sommige vinden het zo moeilijk om DAT te begrijpen!



Quote:
Originally posted by: Pietjo

Tsss zullen we maar niet over jou gaan beginnen.



nee, want die mening vroeg ik je ook niet... Sterker nog, dat intreseert me geen ene fuck!

Quote:
Originally posted by: Pietjo

En sinds wanneer is alcohol slecht alcohol is juist cool ik las vandaag in de krant dat 50% van 18 tot 24 jaar probleemdrinker is vondt ik wel cool.

da's jou mening!

Quote:
Originally posted by: Pietjo

Oja ik kan ook nergens uit opmaken dat Rens een player is?? Omdat ie een keer met een meidje heeft gekust en dat verteld so WHAT? Ene is een meisje meteen een slet als ze met je kust als ze je na de eerste of 2e keer ziet? Ik heb het al een aantal keer meegemaakt dat ik met een meidje kuste die ik nog geen 10seconden kende (nee niet alleen op de megafestatie jongens).


hij moet gewoon niet met zulke dingen aankomen bij mij, want die meiden (en jongens die dat doen) haat ik. Maar dat was je inmiddels wel duidelijk...
Quote:
Originally posted by: Pietjo

Maare verders alles goed met jou? Ja? Mooi.


prima, alleen word ik doodmoe van mensen zoals jij die lopen te zeuren en niet kunnen lezen!

niet zeuren, nu he? Pietjo?? want je vroeg me mijn mening en die gaf ik je!!!!!




Jow jou feest. Maare WTF komt er oorlog??? Jo jullie zien mij de eerste weken niet meer op internet ik zit in de schuilkelder jo de mossels. Owja ik zal maar niet over uglypeople.com beginnen he... maare als we jou nou inzenden kan je toch nog een keer op nummer 1 staan. Heb je toch wat gewonnen Tis maar een idee.

[This message is edited by Pietjo on 21-9-01 01:14]


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved