Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Afstellen TSX' (ID 11764).
De reply is geschreven door SkaBla [Pim] (UserID 646) op 4-9-2003 23:33.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Martijn

vaag pim...

ik heb et niet zo op die combi 16mm plus eurokit...had een maat ook al gezeik mee..

ik had in mn 12mm met 70 eurokit (helemaal klotecombi) een sproeier 90 (keihin)

het zou aan je ontsteking kunnen liggen...dat je ontstekingsspoel niet helemaal optimaal meer is...dan wil ie ook niet lekker toeren maken...of ander bougietje oid...krijg eerst je ontsteking perfect/in goede staat..

dan pas carb afstellen...als jij er zon kleine sproeier in doet dan moet ie wel veel toeren gaan maken maar heeft ie totaal geen vermogen (neem aan dat dat het geval is)...

aan bougie kun je verder ook nix aflezen?


Mijn ontsteking heb ik al veranderd, heb er nu 1 die er super nieuw uitzag(en van dat gloed nieuwe blok af kwam) maar rijdt niks anders als al die anderen die ik getest had, heb ook altijd ngk gereden, maar die gingen laatst elke keer kapot dus nu een champion n2c en die houdt het al een half jaartje uit dus wel goed..
maar mijn bougie is altijd kwart, snap er niks van, afstellen is me nog nooit gelukt, echt iets vaags met mijn brommer..mijn laatste hoop is mijn membraan, die staat niet erg ver open geloof ik, dan kan ie weinig benzine krijgen/nemen en dus kleine sproeier nodig...en dus weinig mengsel en dus weinig prestaties...lijkt me..toch?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved