Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Politieverhalen' (ID 313).
De reply is geschreven door MB50TUNED (UserID 60) op 13-9-01?18:32.

Quote:
Originally posted by: Tha MB Racer?

haha opgepakt door scooterwoute met 125cc onder je reet?? haha dan sta je voor paal jah of ze moeten je ingesloten hebben ofzo maar ik zou hem echt peren.


ps: dis niet om je af te zeiken hoor, maar ik snap nie hoe je je laat pakken door een stel scootertjes


Het kan nog erger. Ik was eerst lekker aan het vlammen met mijn puch, 70 eurokit, 15 bing, proma enz. Ik rij lekker hard op een fietspad. voor me waren 2 fietsers, die reden vlak naast elkaar. Net voordat ik die in wil halen blokkeren ze de weg en stappen af. Ik kan net op tijd remmen. Ik kon niet meer draaien, stond op een brug met hun vlak voor me, het was politie, zelfs politie stickers op hun fiets :n. f70,- voor het rijden op een fietspad en een hoop gezeur. :(

Nog een keer f60,- voor te veel vermogen. Erg fijn, voluit gassen op de rollenbank zonder koeling met mijn nieuwe cilinder :(.

Nog een keer mijn brommer in beslag genomen. Wegens niet kunnen vinden/ontbreken van het frame nr. Ik reed op de weg, had een top van 90 digitaal en had geen gele stickers. Een weekje later ofzo weer mijn brommer terug en vlammen maar . Geen boete en alle onderdelen laten zitten .

ongeveer 10 keer aangehouden en hoop waarschuwingen en komplimenten gekregen. En een paar achtervolgingen.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved