Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'ramp in amerika!!!!!!!!!!!!' (ID 1537).
De reply is geschreven door Nick (UserID 1) op 12-9-01?21:23.

Quote:
Originally posted by: Maarten?

Quote:
Toen die mensen belden met hun mobiel uit het vliegtuig was er nog nix gebeurt! Tuurlijk kun je dan bellen, of dacht je soms dat het telefoon verkeer in Amerika altijd plat ligt ofzo?


neej Nick... Ik zag het net op tv, er was een intervieuw met echtgenote van een man die in het vliegtuig zat. Ze vertelde dat hij gezegd had dat het vliegtuig gekaapt was door mannen met messen.

En trouwens, normaal mag je volgens mij helemaal niet bellen vanuit een vliegtuig, omdat die straling van die GSM's de avionics van het vliegtuig kunnen storen.

Volgens mij snap je niet helemaal waar het over gaat.
Ik zei dat het tel verkeer plat lag in Amerika. Dat als gevolg van NewYork dat in puin ligt, en dat iedereen nu Amerika belt om te kijken of iedereen nog leeft e.d.
Maar toen zei Dennis: Nee dat is niet zo, want er was een man die belde dat er een vliegtuig was gekaapt.
Daarna vertelde ik weer dat dat iets heel anders was aangezien die man belde VOORDAT het gebeurde (sterker nog, hij zat in het toestel wat de boel veroorzaakte).

Dus TOEN kon er nog gebeld worden. Dus wat jij nu bedoeld met je post is me niet geheel duidelijk, je herhaald gewoon wat ik zojuist zei.

Oh, en dat je vanuit het vliegtuig niet mag bellen, dat klopt inderdaad. Maareh.... denk je dat dat nog wat boeit als je bijna dood gaat? Op zon moment denk je f*ck die apparatuur, als ik maar die mensen inlicht. Een goeie gedachte, dacht ik zo.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved