Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'mbx laten zien op bureau' (ID 11348).
De reply is geschreven door snaaps (UserID 2293) op 22-8-2003 19:21.

zo vandaag op het burea geweest.
heb me papieren laten zien en toen vroegen ze waar mijn brommer was. ik zeg die staat op het balkon vanwege het feit dat ik erop geatendeerd ben dat het frame geen type goedkeuring heeft. toch moest ik met mijn brommer nar het bureau komen maar ik zaeg dat dit dus niet kan omdat ze anders me brommer in beslag nemen omdat ik dan op de openbare weg moet gaan rijden.
ook moest ik mijn helm meenemen die ga ik dus morgen even laten zien kunnen ze daar ook niet meer over zeiken.

nu zei zij dat als ik de brommer niet laat zien dat ik een bekeuring zal krijgen. afijn mijn brommer is dus verzekerd, heb een bromfiets certificaat, ben niet gecontroleerd op te snel rijden of te veel vermogen het enigste wat ik niet op had was een helm.
nu is het zo dat die agent die mij aanhield mij geen bekeuring heeft gegeven voor het rijden zonder helm, dit kan dus ook niet meer achteraf gedaan worden dat zij tegen de regels zijn volgens mij.

ze kunnen me niet straffen voor het feit dat ik reed op een niet goedgekeurde brommer wat ik dus zei op het bureau, hiervoor hebben ze een geondertekende verklaring van mij nodig. alles wat in het bureau gezegt is is niet rechtgeldig!

het enigste waar ze mij voor kunnen vervolgen is de reden dat ik niet mijn afspraak ben na gekomen door met mijn brommer naar het bureau te gaan.

hier kan ik achteraf natuurlijk nog wel een verklaring voor afleggen dat de brommer in puin ligt of in de fik gevlogen is en nu bij de oudijzer boer ligt.

mochten jullie een mening hebben of tips schrijf ze maar, maar volgens mij zie ik het toch goed?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved