Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Gisteravond rollerbank' (ID 1488).
De reply is geschreven door Junkie XR (UserID 76) op 8-9-01?13:01.

Quote:
Originally posted by: Rens?

Volgens mij mag geen enkele brommer meer op de rollenbank dus wat je het best kan doen is:

Als er een motoragent komt en je denkt dat er controle is niet je certificaat/verz bewijs geven.
Als hij z`n bonnenboekje pakt, dan is er geen bromfiets controle (bij de controle zelf worden de boetes uitgeschreven) en vind je plotseling je certificaat .
Als die agent zegt dat er controle is en je hebt uiteraard je certificaat nog bij je dan kan je 2 dingen doen:
-Je rijd heel hard weg
-Je rijd mee tot dat je een mooie lantarenpaal ziet en legt je brommer daar aanvast met een dikke ketting en als die agent vraagt waarom zeg je "sorry ik hoef volgens de wet niet mee te rijden/mee te werken aan controle"



Euhm, als je mee moet naar rollerbank, dan gaat ie naast je rijden, zegt ie: volgen en je stopt niet eens, als je word aangehouden. Dan krijg je meteen stopteken, dat is dan meestal dat ie je aan gaat spreken over je rijgedrag, kapotte verlichting, snelheid of ander gezeik. Dan nog is er vaak de mogelijk heid dat ie een busje opbelt en dat je nog mee moet ook.
Als je moet volgen: tijdens het rijden sleuteltje eruit trekken, weggooi beweging maken, en stoppen, het liefst inderdaad je brommer op slot zetten, volgens mij kunnen ze je dan weinig maken, tenzij je je brommer parkeerd waar dat niet mag, dan kan ie je een bekeuring geven daarvoor. Ik weet niet zeker wat hier de uitwerking van is, maar ik was het zeker van plan te proberen, ik heb me slot altijd om me nek hangen, ik stop, trek me sleuteltje eruit en zet m'n brommer op slot, laat hem het dan nog maar eens proberen om me tegen te houden m'n brommer op slot te zetten. Er is nog een hele kleine kans dat je ge-arresteerd wordt en je brommer losgezaagd, maar daar moeten ze wel de bevoegdheid voor hebben en ik weet niet of ze die hebben.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved