Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'mmmmm IS ER MISSCHIEN EEN IEMAND UIT AMSTERDAM HIER ?' (ID 1505).
De reply is geschreven door Junkie XR (UserID 76) op 7-9-01?21:09.

Ja, ik skate-e (passe composse zeg maar), maar ik ben ook een beetje met street begonnen, ken ook wel een beetje grinden enzo, op de vert kon ik vette backsides van 4 platen breed en ongeveer evenlange frontsides, de backsides gingen alleen altijd richting een shifty royal, maar ging wel altijd goed, ook was ik soul aan het leren, maar toen werd de hele scene hier verneukt. Ten eerste ging de miniramp weg, en ten tweede werd het een vreselijk commerciele kutzooi met allemaal van die gesponserde ventjes en ventjes van 12 die al hun zooi van pappie en mammie kregen, kortom, helemaal verneukt. Iedere sjonnie en annita begon het skaten te ontdekken waardoor er vaak een heus speelkwartier op de vert ontstond. Verder kwam ik weleens in het ow zow bekende "third floor" een a-commercieel skate park in een "kraakpand" achter centraal. Tegenwoordig kantoor gebouw: toen; vetste skateplek van Amsterdam, vreselijk veel lol gehad daar!! Volgens mij daar ook nog als jochie van 13 voor het eerst een jointje gerookt.

Hier nog een foto van de oude vert onder de schellingwouder brug, is een paar keer NK geweest, en was echt een gruwelijk vette baan, lag alleen een beetje afgelegen, echt ranzig man, alleen maar junks en gabbers (what's the difference) die daar rondhingen. Nou, komt ie:



Mocht je het leuk vinden dan kan ik nogwel wat skate foto's van mezelf scannen, heb nog wel wat leuke grind foto's liggen, en nog een paar vreselijk getimede foto's die door m'n moeder genomen zijn.

Pc, halfdood gaan met verten is niks vreemds hoor, heb zelf krakende knieschijven eraan over gehouden, en nog wel wat dingen waar ik zo m'n vraagtekens bij heb, maar goed, het heeft een vreselijk positieve impact op m'n leven gehad.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved